Termeni si conditii

In continuare va sunt prezentate conditiile de utilizare a serviciilor puse la dispozitia dumneavoastra de catre www.stop-daunatori.ro. Aceste conditii se pot modifica oricand, fara o notificare prealabila. Se recomanda citirea acestor conditii de fiecare data cand accesati acest site.

1. Descrierea serviciilor
stop-daunatori.ro este un magazin online de produse anti daunatori care apartine S.C. AGAN TRUST S.R.L. cu sediul in comuna Ulmi, sat Mosteni, nr.55, judetul Giurgiu, avand urmatoarele date de identificare: Cod Fiscal – RO 23231551, Reg.Com. – J52/82/2008. Acest website va ofera posibilitatea de a efectua o comanda online prin intermediul sistemului de cos de cumparaturi si a formularului de comanda, prin intermediul formularului Comanda acest produs in 3 secunde care se gaseste pe pagina fiecarui produs sau direct telefonic la numarul afisat pe site (0758 101 507).

2. Obligatiile utilizatorilor
a) Website-ul stop-daunatori.ro este proprietatea S.C. AGAN TRUST S.R.L. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea S.C. AGAN TRUST S.R.L. Utilizatorii se obliga sa nu copieze texte sau portiuni de texte, sau grafica pentru folosirea in scopuri comerciale;
b) Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site în scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui S.C. AGAN TRUST S.R.L. si/sau clientii sai, produsele si serviciile oferite pe acest site. Niciun mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

3. Prezentarea ofertei
a) Imaginile produselor
Imaginile produselor afisate pe site-ul stop-daunatori.ro sunt cu titlu de prezentare. Intre imaginea prezentata si produsul pe care-l primiti, in cazul in care faceti o comanda, pot aparea diferente din cauza modificării de către producător a caracteristicilor sau design-ului fără notificarea prealabilă a acestora.
b) Descrierea produsului
Desi echipa stop-daunatori.ro depune toate eforturile pentru ca descrierile produselor sa fie fara erori, se poate intampla, la un moment dat, sa existe anumite greseli de redactare sau de alta natura. Astfel, ar putea exista diferente intre descrierea produselor din oferta, de pe stop-daunatori.ro si specificatiile tehnice sau instructiunile de utilizare pe care le primiti odata cu produsul. Acest lucru nu inseamna ca vrem sa va inducem in eroare cu prezentarea ofertei. Tocmai de aceea, daca considerati ca ati fost prejudiciat de alegerea facuta, pe aceste considerente, va oferim posibilitatea sa returnati produsul in ambalajul original, nedeteriorat, insotit de factura, urmand ca noi sa va returnam banii in cel mai scurt timp posibil. Pentru a urma aceasta procedura, trebuie, in prealabil, sa ne contactati utilizand formularul de returnare a produsului, sau folosind una dintre modalitatile puse la dispozitie in pagina de contact de pe site-ul stop-daunatori.ro.
c) Promotiile/Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

4. Absolvirea de raspundere
CONTINUTUL,SERVICIILE SI MATERIALELE DIN ACEST SITE SUNT FURNIZATE PE PRINCIPIUL “ASA CUM SUNT” SAU “ASA CUM SUNT DISPONIBILE”. S.C. AGAN TRUST S.R.L. SE ABSOLVA DE ORICE RASPUNDERE, EXPRIMATA DIRECT SAU INDIRECT, INCLUSIV, DAR NU LIMITAT, LA ORICE GARANTIE PRIVIND INFORMATIILE, DATELE, PROCESAREA DATELOR, ACURATETEA INFORMATIILOR. S.C. AGAN TRUST S.R.L. NU ACORDA NICI O GARANTIE CA SERVICIILE OFERITE VOR FI CONFORME CU DORINTELE DUMNEAVOASTRA, NEINTRERUPTE, LA TIMP SI FARA ERORI, SAU CA ERORILE VOR FI CORECTATE LA TIMP. FIRMA S.C. AGAN TRUST S.R.L. NU POATE FI RASPUNZATOARE PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU TANGENTIALE, REZULTAND DIN FOLOSIREA SAU INCAPACITATEA DE FOLOSIRE A SERVICIILOR SI CONTINUTULUI AFLAT PE SITE-UL WWW.STOP-DAUNATORI.RO, INCLUSIV DAR NELIMITANDU-SE LA DAUNE PENTRU PIERDERI DIN FOLOSINTA, PIERDERI DE DATE SAU ALTE INTANGIBILE, CHIAR DACA S.C. AGAN TRUST S.R.L. A FOST INSTIINTATA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE.

5. Confidentialitate
S.C. AGAN TRUST S.R.L. se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului stop-daunatori.ro. Efectuarea unei comenzi pe acest site presupune furnizarea unor informatii personale, cum ar fi nume, prenume, adresa de email etc. Prioritatea noastra principala este de a face orice efort posibil ca datele trimise de utilizatori si stocate de catre noi sa ramana confidentiale si sa fie folosite numai in scopurile pentru care au fost incredintate.
S.C. AGAN TRUST S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
S.C. AGAN TRUST S.R.L. poate, din proprie initiativa sau la cererea Dvs., sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depasite sau atunci când nu mai doriti sa figurati în baza noastra de date.

6. Dispozitii finale
Prin simplul fapt al accesarii acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa întrerupeti utilizarea acestui site. Prin accesarea paginii web, www.stop-daunatori.ro, va asumati responsabilitatea ca veti folosi continutul acesteia doar pentru uzul personal si nu cu scopul comercializarii.
Accesand site-ul www.stop-daunatori.ro va asumati obligatia de a nu copia, stoca in orice mediu (inclusiv pe oricare site web), distribui, transmite, retransmite, difuza, modifica sau face public orice parte din site-ul stop-daunatori.ro fara acordul prealabil al firmei S.C. AGAN TRUST S.R.L.