Produsele comandate pe website-ul stop-daunatori.ro vor fi livrate intr-un colet, iar plata se va face ramburs. Coletele sunt trimise prin curier rapid (Urgent sau TNT) iar costurile pentru transportul acestora, in valoare de 15 lei, sunt suportate de catre dvs. Valoarea acestor costuri va va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii.

urgent curierTNT

Produsul va ajunge la dvs. in 24 ore din momentul in care a fost confirmata comanda. Singurele situatii in care coletul va ajunge la domiciliul dvs. in mai mult de 24 ore sunt:
– comanda a fost confirmata spre sfarsitul zilei in curs. Produsele vor pleca din depozitul nostru in urmatoarea dimineata.
– comanda a fost confirmata spre sfarsitul zilei de Vineri (ultima zi lucratoare din saptamana). In aceasta situatie produsele vor pleca spre dvs. in dimineata zilei de Luni.

O alta modalitate prin care puteti intra in posesia unui produs al stop-daunatori.ro este achizitionarea acestuia direct din magazinul nostru de prezentare si desfacere din Bucuresti, Sectorul 6, Bulevardul Virtutii, nr.1, complex SIR, parter, stand P35.